Comunicat de la organització de la Cursa el Diable

Amb aquestes línies volem informar-vos que enguany no es celebrarà la Cursa El Diable, i us volem explicar perquè.

Tant si heu participat en alguna de les edicions, com si heu donat un cop de mà en la organització, o si simplement heu estat espectadors/es, us volem agrair la vostra col·laboració i suport al llarg d'aquests anys.

Precisament si coneixen la cursa sabreu entendre que per poder estar tot en ordre el primer diumenge de juny, calem molts mesos de preparació i molta dedicació d'un equip de persones que de manera desinteressada han invertit moltes hores en aquest projecte. Seria impossible nombrar a totes aquestes persones, però especialment hi ha una persona que amb la seva aposta personal impagable, pal de paller de la organització, això no hagués estat possible. MOLTES GRÀCIES M. F. S.!!!

I com que aquest projecte es basa en apostes personals i desinteressades, també ha arribat el moment que les realitats individuals fan que l'equip es vegi incapaç de continuar amb l'aposta. Així que lamentablement s'ha decidit baixar la persiana, però no tirar la clau.

Estem molt orgullosos del que s'ha aconseguit en matèria esportiva i també pel que fa a la difusió del patrimoni natural de Martorell, i sobretot ens quedem amb les cares de satisfació de les persones que hi heu participat, i amb els vostres comentaris i missatges constructius.

Moltes gràcies a tots i totes, i no deixeu de gaudir dels nostres camins i muntanyes, a peu o en bicicleta.

GAAAAAAS!